avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare definitiva si irevocabila

Instanta a dat o hotarire care nu a mai fost atacata in cazul unei iesiri din indiviziune . Aceasta este hotarirea care este opozabila pairilor care au pierdut ? Adica mai trebuie legalizata pentru a fi definitiva ? Ce ar trebui sa mai fac pentru ca piritii ( cei care au pierdut ) o tin una si buna ca ei au cistigat . dica eu am de primit sulte si cheltuieli de judecata iar acestia o tin inainte cu ale lor . Ce fac ???X-(
Procesul a fost inceput in 2012 si terminat in 2015
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
ContSters366002, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:33, 14 August 2015
legalizati hotararea si puneti-o in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune drept de folosinta prietenulomului prietenulomului Am chemat in judecata un copindivizar din cauza caruia nu am putut folosi atit casa cit si terenul , acesta impotrivindu-se . Au primit citatia , nu au depus ... (vezi toată discuția)
Urgent - sulta mina89 mina89 Dupa judecarea unei succesiuni - iesire din indiviziune am acceptat sulta in schimbul parti ce mi se cuvenea. Ce trebuie sa fac ca sa primesc sulta cat mai ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? refuz ridicare sulta si radiere sarcina, consecinte chris4 chris4 Buna ziua, am fost implicat intr-un proces de iesire din indiviziune. In timpul procesului am ajuns la intelegere verbala cu partea reclamanta, eu fiind ... (vezi toată discuția)