avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare bilant-urgent
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare bilant-urgent

Buna seara,

Ce se intampla daca la bilant am completat F10 coloana 1 cu sumele de la 30.06.14 in loc de cele de la 01.01.2015? Ce mai pot face?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:04, 16 August 2015
Daca l-ati si depus, nu se mai poate face nimic; nu se mai poate depune inca un bilant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in bilant stmadalina stmadalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am preluat o firma mica de la un alt contabil si acum trebuie sa fac bilantul la 31.12.2012, cand ... (vezi toată discuția)
Completare bilant la 30.06.2015 ilmir1 ilmir1 Anul asta trebuie sa depun si eu prima data bilantul la 30.06. am si eu o intrebare : la datele ce trebuie scrise in coloana 1 ce cuprinde datele la 31.05.2014 ... (vezi toată discuția)
Corectare bilant depus gresit LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Am si eu o problema: dupa depunerea bilantului la 31.12.2013 am descoperit in formularul F10 niste greseli . Cum se poate rectifica bilantul depus? ... (vezi toată discuția)