avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat la titul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat la titul de proprietate

Un titlu de proprietate cu mai multi mostenitori (teren extaravilan) a fost pierdut,l am dat la monitotul oficial si urmeaza sa scot un duplicat de la OCPI ,daca peste un timp se gaseste titlul original ,este valabil,se poate folosi,sunt valabile amandoua? multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:17, 15 August 2015
Primul se anulează o dată cu eliberarea duplicatului-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Duplicat al unui titlu de proprietate care nu a fost pierdut Catalina Cabun Catalina Cabun Buna seara, sunt functionar la o primarie. M-am confruntat cu o situatie neobisnuita si nu stiu ce sa fac dpdv legal. A venit la primarie o persoana sa ii ... (vezi toată discuția)