avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant luat la colectivizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant luat la colectivizare

Mama mea(decedata de 10 luni) a avut 10 ha de pamant primit ca zestre de la bunicul meu cand s a maritat.Deoarece tatal meu avea servici la oras,comunistii au pus-o sa renunte la pamant . A trebuit sa aleaga,ori tata ,ori pamnatul. Eu acum il pot revendica,si de unde sa incep? Este prea tarziu? multumesc

Alte discuții în legătură

Dovedire proprietate teren agricol bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Am si eu o problema si am sa incep cu inceputul. Bunicul meu a detinut 5 ha teren agricol,iar atunci cand mama s-a casatorit cu tatal meu,in ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate 291039 291039 Tata a facut acte pe numele lui la primarie pe un imobil pe care mama l-a avut ca zestre. Mama fiind bolnava n-a stiut nimic. Intre timp ea a decedat si acum ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Alina I. Alina I. Buna ziua. Problema este despre mostenirea bunicului. O sa incerc sa expun datele in ordine cronologica. Bunicul meu cand s-a casatorit cu bunica a primit ca ... (vezi toată discuția)