avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

buna ziua din nou.in pe 11 oct 2015 se termina concediul de crestere copil.acum 14 aug 2015 sunt insarcinata din nou si pana in ianuarie trebui sa lucrez ca sa pot lua prenatal si dupa al doilea copil.doctorita de familie mia spus ca daca vreau pot ancepe sa lucrez de pe acum,sa nu astept pana in octombrie,intrebarea este ca am voie sa ancep lucrul de pe acum sau o sa am probleme cu legea,adica o sa trebuiasca sa dau bani inapoi pt luna care a mai ramas?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:54, 15 August 2015
1. Puteti oricand sa suspendati plata indemnziatiei pentru concediu crestere copil (CCC) si sa reluati activitate.

2. Dar puteti sa stati in CCC si pana la terminarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la servici din ccc Nitu Carmen Gabriela Nitu Carmen Gabriela Buna ziua! Sunt angajata in Bucuresti la o firma producatoare de lactate din ianuarie 2015 pe post de facturista. Intre timp colega mea (sefa mea) a ramas ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa cic, apoi reintrare in cic ContSters261311 ContSters261311 BUna ziua, As vrea sa va intreb daca din punct de vedere legal este posibila urmatoarea desfasurare: O viitoare mama are 20 de zile de concediu de odihna pe ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)