avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate medic veterinar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate medic veterinar

Buna ziua. Vreau sa particip la o licitatie, si pe lista de documente de participare se afla si o balanta/bilant contabil. Mentionez ca am cabinet veterinar, nu sunt SC, iar licitatia e pentru un spatiu comercial. Intrucat pana acum nu am efectuat nici balanta nici bilant,ce ar trebui sa pun in dosar?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:57, 15 August 2015
O copie dupa registrul jurnal de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala octavian c. octavian c. vreau sa aflu ce implica o intreprindere individuala,ce acte sunt necesara,taxe si impozite aferente, rulaj maxim,platitor sa nu tva ,diferentele fata de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru intreprindere individuala nelu_63 nelu_63 Buna ziua, Ma aflu in stadiul initial pentru deschiderea unui mic fast food intr-o rulota comerciala. Imi este recomandata ca forma de lucru ... (vezi toată discuția)
Este evaziune fiscala? Nina1 Nina1 Buna ziua, In cadrul unei SC tip SRL s-au depus documentele contabile pe anul fiscal; s-a declarat venit 0 cu toate ca firma in anul respectiv realiza ... (vezi toată discuția)