avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract firma de salubrizare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract firma de salubrizare

Buna ziua,tatal meu a incheiat anul trecut un contract cu noua firma de salubrizare din orasul nostru,la cateva luni a aparut un anunt pe scara sa mearga toti la sediul firmei pentru a incheia contractul cu dansii.Tatal meu din buna credinta s-a prezentat la sediul firmei unde i s-a mai facut un contract pe aceeiasi adresa si pe aceleasi date personale.Intrebarea mea este cum poate sa procedeze,pentru ca firma nu vrea sa rezilieze al doilea contract decat dupa achitarea sumei pe perioada de cand firma presteaza serviciile de salubrizare.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Penalitati furnizori Claudiu_O Claudiu_O Buna ziua, Apelez din nou la ajutorul dumneavoastra cu o situatie care ma nedumereste. Asociatia in care locuiesc are restante si astfel proritatea a fost ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa deschid punct de lucru ? iuli-ana iuli-ana buna ziua, societatea la care lucrez efectuiaza prestarii servici timp de 8 ore conform contractelor incheiate la sediul beneficiarului, de ex. curatenie ... (vezi toată discuția)
Am primit notificare de la firma de salubrizare pentru incheiere contract. Deakeniko Deakeniko Buna ziua! O societate cu cod caen 9001 - Activitati de interpretare artistica, care presteaza servicii mai mult in restaurante, dar nicidecum la sediul ... (vezi toată discuția)