avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

buna ziua am si eu o intrebare.bunicii mei au avut 4 copii neprecizand cui ii lasa mostenirea,acesti 4 copii au si ei familii cu copii precizez cadin cei 4 a mai ramas doarunul in viata,la doi ramanand doar femeile si la unu au murit ambii ramanand doar copii lor(verisorii mei).Cel care a ramas in viata dintre toti fratii vrea sa imi faca acte mie dar nu stiu cum ar trebui sa procedez si ce ar trebui sa fac?precizez ca femeile celor doi dintre frati care au decedat si verisorii mei ai caror parinti au murit ambii sunt de acord sa semneze.Ce ma sfatuiti sa fac as putea sa imi faca acte?as putea avea probleme?
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2015
andreibala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 14:07, 16 August 2015
Sa mergeti la un cabinet notarial cu verisorii....mostenitorii de drept.
multumesc!!!inca o intrebare stiti cam cat mar costa toate actele si daca as putea avea probleme pe parcursul acestor pasi?multumesc
Doar notarul va poate spune cat sunt aceste costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea unei mosteniri roxmariana roxmariana Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie si as vrea sa stiu ce as putea face. Bunicii mei au avut 5 copii iar in 1979, una din matusi a decedat. In ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren de catre urmasi ai coproprietarilor Toaderas Toaderas In urma dezbaterii succesiunii dupa bunici, mamei mele i-a revenit 1/3 din masa succesorala (teren extravilan in suprafata unica de 2,7 ha). Celelalte 2 treimi ... (vezi toată discuția)
Eroare nume in cartea funciara exuser exuser tata a decedat in 2004. numele lui era iosif. la biroul notarial 1 cu notarul A am facut mostenirea numai pe apartament. in toate actele (certificat de ... (vezi toată discuția)