avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar

Buna ziua,
Dupa incheierea actelor de divort la notar se mai poate interveni ? In cazul meu, as dori ca fosta sotie sa poata sa-si pastreze numele in continuare.
Cel mai recent răspuns: minitehnicus , utilizator 15:33, 13 Septembrie 2015
Daca certificatul de divort v-a fost inmanat din pacate la notar nu se mai poate face absolut nimic. Trebuia sa va ganditi inainte. Pun pariu ca notarul v-a intrebat cu privire la acest aspect. Exsotia dvs. poate opta pentru schimbarea numelui pe cale administrativa, mai ales daca aveti copii minori.
Imi puteti spune ce si cum trebuie procedat?

Multumesc.
[ link extern ]
Aveți în link procedura și acte necesare, reveniți dacă mai aveți neclarități.
Va multumesc.
Deci ma duc cu toate actele necesare la starea civila ? Adica se duce fosta sotie si eu trebuie numai sa-mi dau acordul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor mony2688 mony2688 Buna ziua, sunt divortata de 3 ani si am o fetita de 10ani care a ramas la mine in intretinere,hotarare definitiva si irevocabila,el oricum nu s-a prezentat ... (vezi toată discuția)