avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebari legat de administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebari legat de administrator bloc

Va salut,

am si eu niste intrebari la care va rog sa ma lamuriti daca sunteti amabili.

1.Suspectez administratorul ca-i bandit si ma umfla la intretinere (apa si gazul e pe pausal) si vreau sa vad facturi, chitante etc. Care e modul prin care i le solicit, pentru ce perioada am dreptul? reparatii nu au fost, deci e vorba doar de cheltuieli curente....

2.Exact in apartamentul de sub mine (eu stau la etajul 1) este o firma care isi desfasoara activitati comerciale, insa nu mi s-a cerut acordul pentru asta (apartamentul e proprietatea administratorului in cauza!). Am inteles ca pot sa fac o plangere la Registrul comertului.

3.Nu se tin adunari generale, sunt optionale? se pot solicita sa se tina, trebuie un motiv?

4.Nu este afisat niciun regulamet de ordine interioara, nici macar ala cu orele de liniste, nimic.

5.Pe casa scarii (adica sub apartamentul meu) nu este calorifer. Au voie sa-l debraseze de la retea?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: start01 , utilizator 08:57, 17 August 2015
amvirdan a scris:

cu tot respectul, nu cred ca administratorul e bandit.
Daca era asa, nu mai era administrator.

La asta nu m-am gandit,

cu tot respectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi demis "staful" asociatiei de proprietari? codrin_codrin codrin_codrin In asociatia de care apartin, locatarii sunt nemultumiti de felul cum se desfasoara activitatile asociatiei - mai precis, cum NU se desfasoara, fiind o totala ... (vezi toată discuția)
Adunare generala elevic elevic Va supun atentiei urmatoarea situatie din cadrul asociatiei noastre: -Presedintele asociatiei a trimis o notificare catre biroul specializat din cadrul ... (vezi toată discuția)