avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divergenta imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divergenta imobiliara

Am in proprietate o casa cu doua camere, care a fost in proprietatea statului. Acum sunt pepunctul de a dobandi proprietatea si asupra terenului pe care este situata casa, dar am un termen care nu este simpatic deloc: scrie pe extrasul de carte funciara: "parti comune: terenul, fundatia, peretii despartitori, acoperisul, pivnita."

Intrebare: Am voie sa construiesc mansarda deasupra camerelor mele si sa folosesc pivnita dedesubtul camerelor mele? Ma poate ataca proprietarul cu care am pereti comuni in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: bakajzoli78 , utilizator 22:21, 19 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru sugestie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un apartament într-o casă construita în 1933, ... julieta1 julieta1 Bună ziua! Am un apartament într-o casă construita în 1933, având un perete comun, acoperișul și fațadele comune. Vecinul poate ridica zid pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt locatar al unui imobil construit in 2016 , este ... Ciprian Cruceru Ciprian Cruceru Buna ziua , Sunt locatar al unui imobil construit in 2016 , este vorba de un bloc cu 2 scari a si b . Bloc are 2 etaje plus etaj 3 retras , apartamentele ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)