avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Posibila evacuare cu forta -Cum trebuie procedat ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Posibila evacuare cu forta -Cum trebuie procedat ?

Mama mea s-a recasatorit (legal) cu un barbat ce detinea deja o locuinta proprietate personala . Dupa cativa ani si eu m-am mutat legal (buletin,adresa,luare in spatiu,tot, valabil pana in anul 2021) impreuna cu ei pentru ai ajuta intru-cat sunt batrani . De la un timp comportamentul tatalui meu vitreg s-a schimbat radical ( nimic nu ii mai convine atat la mine cat si la mama mea) amenintandu-ne ca ne da cu forta afara . Cum trebuie sa procedez in cazul in care suntem dati afara cu forta (bruta citez) sau schimba yala in lipsa noastra de acasa pe timpul zilei ? Chemam politia? Cum ne poate ajuta ? Mentionez ca sunt major . Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Rezolvare conflict crisupelu crisupelu Buna seara! As dori sa stiu cum este considerata din punct de vedere legal urmatoarea notiune. Locuiesc impreuna cu sotul meu si copilul nostru in imobilul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai ... GeaninaM25 GeaninaM25 Buna seara! Ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai jos: Se poate obtine tutela pentru un batran care sufera de alzheimer, dar care nu mai are ... (vezi toată discuția)
Apartament cu mostenitori Angela71 Angela71 Buna seara , mama mea s-a recasatorit ,impreuna cu acel barbat au cumparat un apartament , mama avea 4 copii din prima casatorie si barbatul acela tot 4 copii ... (vezi toată discuția)