avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort care implica si un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort care implica si un minor

Buna ziua!Am si eu o intrebare...vreau sa divortez dar am un copil si muncesc in Anglia.vreau ca actualul sot sa nu poata primi copilul in custodie si sa o trec pe mama mea ca si tutore al minorului,motivul divortului este infidelitatea ,sotul meu nu munceste eu il intretin dar problema e ca eu muncesc in Anglia fara contract de munca.As dorii daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.ce sa fac? ..cum sa fac ca sa fac? sau cu un numar de telefon de la un Avocat din Constanta. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot obtine custodia copilului? (2,4 ani)? soția a avut o relatie ... Madii Madii Pot obtine custodia copilului?(2,4 ani Sotia a avut o relatie de peste 3 luni cu un alt barbat. Am toate dovezile necesare.mesaje text, inregistrari,au ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. ... Leo23 Leo23 Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. Nepoata mea, doi copii minori și soțul plecat la munca în Anglia,au probleme cauzate de soț ... (vezi toată discuția)