avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admiterea in principiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admiterea in principiu

admiterea in principiu

va rog lamuriti ma si pe mine pentru ca desi am avocat nu inteleg care vor fi pasii urmatori si ce mai pot face sau nu in ceea ce priveste partajul pe care il am pe rol .

am avut termene cu martorii fiecare am avut cate 3 - urmeaza ultimii 2 de fiecare parte si dupa aceea se va da admiterea in principiu ce nu inteleg eu este :

1) daca se audiaza martorii(ultimii) cum se poate da o hotarare fara a reanaliza toate dovezile ce vor fi in continuare depuse sub forma de concluzii,inscrisuri si note de sedinta?

2)daca eu depun dovezi in plus fata de ce este deja la dosar, cum poate analiza dna judecator cotele ( eu am cerut cota 75% ptr mine si 25 % ptr el ) pe loc fara a mai da un termen ?

3) am cerut expertiza contabila pentru a se putea stabilii cu exactitate aportul meu la dobandirea bunurilor din masa partajabila si ca marea parte a timpului din casatorie din banii mei de dinainte de casatorie l am sustinut pe el si familia lui ( detin acte doveditoare a acestui lucru) nu inteleg ce inseamna mai exact aceasta admitere in principiu si cum se va edifica dna judecatore care ,cat si cum a participat la dobandirea bunurilor??

4) cum va lua in calcul sumele pe care eu le am demonstrat cu documente de dinainbte de casatorie si cu acte ce dovedesc modul in care au fost cheltuiti acesti bani ?

5)care sunt urmatorii pasi ce urmeaza in stabilirea cotelor si evaluarea bunurilor daca eu la momentul la care fostul sot a introdus partajul lucram fara cm si am beneficiat de ajutor judiciar in valoare de 6000 ron iar acum am cm si un venit de 1000 ron brut lunar din care ma intretin pe mine si pe cel mic - voi putea platii evazluarile la finalizarea procesului si daca da, in cat timp trebuie platit si se poate esalona ?

6) cate termene (infatisari) vor mai fi cu aproximatie ?

va rog din suflet spuneti mi pe intelesul unui om de rand deoarece nu ma pricep la legislatie si desi am 2 facultati cu greu pricep ce urmeaza sa fac si care este situatia ...

multumesc din suflet si va doresc o zi frumoasa !

ps:rog adminii sa stearga postarea facuta in cealalta sectiune . multumesc !

Alte discuții în legătură

Partaj: obiective expertiza brokenangel brokenangel Va rog din suflet ajutati ma si dati mi cateva exemple de obiective ce se pot stabilii in situatia urmatoare : 1)am depus la dosar acte in dovedirea ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma unei relatii de concubinaj (8 ani) cristinan1985 cristinan1985 Buna ziua, Va rog sa ma informati cum trebuie sa procedez in cazul in care m-am despartit de pesoana cu care am convietuit 8 ani: impreuna avem un baietel de ... (vezi toată discuția)
Ajutor !!!! angel_2006 angel_2006 Verisoara mea, a divortat recent, cistigind si custodia copilului ei de 13 ani. Urmeaza sa se faca partajul,sotul ei este bolnav psihic, fara drept e angajare ... (vezi toată discuția)