avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Formular de comanda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Formular de comanda

Buna ziua, activitatea noastra este prestari servicii, mai precis printare si copiere.
La persoanele juridice avem contract si formular de comanda, va rog sa imi spuneti la persoanele fizice cum ar trebui sa facem ca sa fie corect?
Teoretic orice lucrare are nevoie de o comanda,dar nu poti face comanda ptr.2-3 foi printate, sau da?, si nici bun de tipar nu poti cere ptr comenzile astea mici.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2015
cristinasergiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 14:01, 17 August 2015
Pentru persoanele fizice eliberati bon fiscal emis de casa de marcat electronica fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in locatia clientului- bon fiscal sau chitanta? sibil sibil Firma mea se ocupa cu prestari servicii in locatia clientului(domiciliu, locatii inchiriate, etc.). Clientii sunt persoane fizice, de multe ori din afara ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau chitanta? stanceni stanceni Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)