avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariala administrator/director general la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariala administrator/director general la SRL

Buna ziua,
Cine aproba majorarea salariala pentru directorul general (angajat ci CIM) care indeplineste si functia de administrator la o societate cu raspundere limitata cu un singur asociat.
Cel mai recent răspuns: eliss pavel , utilizator 10:05, 18 August 2015
O poate decide asociatul unic sau AGA, dupa caz.
Actul aditional de cine va fi semnat la angajator? Administratorul/ Director general poate semna si la angajat si la angajator sau semneaza asociatul unic la angajator?
Actul aditional il poate semna persoana care a semnat si c.i.m. al directorului general ori asociatul unic.
Persoana care a semnat CIM nu mai este administrator. Atat decizia de majorare cat si actul aditional vor fi semnate de asociatul unic. Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare act aditional la cim de catre administrator in locul dg Teolt Teolt Un act aditional, la CIM, care se refera la salarii compensatorii poate fi semnat de administratorul societatii in locul Directorului General (DG are calitatea ... (vezi toată discuția)
Numirea in functie a unui nou director al unei societati pe actiuni din federatia rusa, al carei unic actionar este un srl din romania ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, sunt noua pe aici si as dori un ajutor. Firma mea este un SRL cu alte doua firme ca asociati. Asociatul care detine 96% din actiuni este si ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director general OANA GORAN OANA GORAN este pfa consultanta dar semneaza cate in calitate de dir general. e ok sa se faca o hot a adunarii generale prin care sa-l numeasca pe x sa semneze actele in ... (vezi toată discuția)