avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde ma adesez in cazul unei inselaciuni?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde ma adesez in cazul unei inselaciuni?

Buna ziua

In urma cu cateva luni am contactat o persoana pentru reconditionarea unor piese de mobilier. Plata pentru munca depusa fiind alte piese de mobilier.
Eu am dus toate piesele( ale mele si cele cu care am platit) la locuinta ei.
Dupa ce au trecut 2 luni(perioada la care ne intelesesem) am incercat sa iau legatura cu ea dar nu mai raspundea (mai nou si-a anulat si nr de telefon) iar de la adresa unde locuia s-a mutat.
Stiu numele persoanei si am fotografii cu ea. Unde pot sa ma adresez pentru a-mi recupera prejudiciul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:03, 17 August 2015
Depuneti o plangere pentru inselaciune la sectia de politie din raza dvs
Ultima modificare: Luni, 17 August 2015
Romulus43, utilizator
In baza probelor pe care le detineti formulati plangere la politia responsabila domiciliului dvs sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa fac plangere impotriva unei persoane care ma suna anonim si ma hartuieste? anca_ro anca_ro Buna ziua! Inteleg ca trebuie sa fac aceasta plangere la politie... pot sa o fac oriunde sau doar in sectorul meu sau la o sectie speciala? Am vreo sansa cu ... (vezi toată discuția)
Fapta de inselaciune ! eu45ani eu45ani Buna ziua Va rog sa ma indrumati unde sa ma ma adresez ptr. o fapta de inselaciune comisa in vanzarea unei suprafete de teren siutat in com. Barcanesti ... (vezi toată discuția)
Cât am stat în penitenciar, am lăsat unui prieten cheia de la un apartament închiriat iar el l-a golit de lucruri pe care acum refuză să mi le dea. ce mă sfătuiți să fac? Tudor Vornicu Tudor Vornicu Am fost arestat in 2016. locuiam cu chirie intr-un apartament din Bucuresti. Inainte de prezentarea la penitenciar am incredintat cheia de la casa unui ... (vezi toată discuția)