avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt disperata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt disperata

Buna ziua ,
Sunt mama unui adolescent de 18 ani.De la 13 ani il cresc singura.Acum doi ani copilul meu a inceput sa fie violent cu mine,pentru ca nu-i dau bani,pentru ca-l intreb de ce vine la 4 dimineata de afara,pentru....Nu suporta sa-i zic nimic.De cand a devenit mai inalt decat mine se simte puternic si de neinvins.Nu lucreaza si
nici nu vrea sa se angajeze. Ma umileste cu cele mai vulgare cuvinte auzite vre-o data la adresa unei femei,imi sparge lucruri din casa,fura lucruri din casa si le vinde,m-a imbrancit de multe ori,m-a lovit, m-a amenintat cu moartea.Am incercat sa stau de vorba cu el sa inteleg ce se petrece cu el,nici nu vrea sa asculte...A inceput sa-mi fie frica sa mai stau in casa,spuneti-mi va rog ce sa fac,ma termina psihic,nu mai stiu cat rezist...
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 17:19, 17 August 2015
multumesc!
Doamna,trebuie sa-l scuture cineva acum cat inca este in formare psihica si fizica. Un avertisment din partea politiei poate sa-l trezeasca si sa-l responsabilizeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare blakkiss blakkiss buna seara. nevasta mea ma ameninta sa fac bine sa parasesc apartamentul comun, este pe amandoi in acte. ca daca nu ma da la politie,ca imi face dosar penal. i ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile unui tanar de 18 ani sandachristina sandachristina Ma adresez unui specialist pe acest forum deoarece as vrea sa cunosc parghiile legale prin care as putea sa responsabilizez pe baiatul meu , in varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Buna seara! traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor ... Alina axinte Alina axinte Buna seara! Traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor mei. Avem 2 băieți împreună,unul de 4 ani si celalalt de 1 an jumate. De cand a aparut al ... (vezi toată discuția)