avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calomnie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calomnie

Buna , ma numesc L.B , am 21 de ani si sunt din salaj. Am o relatie cu o fata de aici de aproximativ un an si 2 luni. Problema este ca tatal fetei se tot leaga de mine , adica ma face in toate felurile posibile si pedeasupra se mai leaga si de familia mea adresand insulte si adesea injurii si jigniri . As dori daca se poate sa imi spuneti daca am vreo sansa sa il dau in judecata pe tema calomniei , iar , daca se poate cu cine ar trebui sa vorbesc pentru a realiza acest lucru . Mentionez ca detin dovezi ( Convorbiri telefonice si mesaje) precum si un martor . Va multumesc si astept un raspuns cat mai repede. Cu respect.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 07:42, 20 August 2015
ma scuzati ca redeschid topicul. daca aseara tatal fetei a inceput sa o ameninte cu moartea , ca "ii rupe un picior si il arunca a caini " ca o omoara ca mai bine murea la nastere etc .. poate depune plangere ? a dat-o afara din casa .. are acest drept ea fiind cu buletinul pe acel domiciliu? are acest drept? va multumesc. cu respect!
~ Conținut șters la cerere ~
@anonimus...
Poate i-ai scris fie-sii vreun biletel, vreo epistola si a ajuns in mainile tatalui. Asta ar fi intr-adevar un motiv sa nu te doreasca prin preajma familiei lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala? ArualAnele ArualAnele Buna, Am fost insultata la o postare de-a mea de pe pagina de Facebook si as dori sa stiu daca pot face plangere penala impotriva persoanei care m-a ... (vezi toată discuția)
Altercatie in trafic catalin2832 catalin2832 Daca o persoana ma acosteaza in trafic, loveste masina, ma scuipa, ma injura si vorbeste vulgar ... ce demersuri ar trebui sa fac, in situatia in care nu am ... (vezi toată discuția)
Calomnie și amenințări pe facebook. se pot face plângeri penale împotriva celor care fac asemenea lucruri? Ctin2015 Ctin2015 buna ziua , avand in vedere ca spatiul virtual a devenit din ce in ce mai nociv , doresc sa intreb ce masuri legale se pot lua impotriva celor ce ... (vezi toată discuția)