avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Donatii online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Donatii online

Salut. Am vazut ca se practica in occident chestia asta. Chiar stiu pe cineva care primeste donatii online. El ofera un serviciu gratuit prin internet, iar cei care vor sa ii multumeasca si sa il ajute in dezvoltarea proiectului pot sa ii faca o donatie online, de obicei prin intermediul Paypal. La noi se poate chestia asta? Este legala? O zi frumoasa, R.
Orice nu este interzis prin lege , este posibil ...:)
Asta cred ca e cea mai misto lege. =D>
Depunerea unei sume de bani , intr-un cont personal , sau transmiterea unei sume pe card , poate fi asimilata unei donatii sub forma darului manual .
Ultima modificare: Duminică, 12 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Atata timp cat :
1. Nu bagi mana cu forta in buzunarul altuia
2: Pui motive reale " si anume nu pui ideea de vand castraveti, iar tu de fapt vinzi vise "
3: Te duce capul sa iti creezi un cont paypal si sa il configurezi astfel incat sa iti ajunga pana la urma banii in contul tau si nu in alte parti.
Normal ca e LEGAL
Totusi ... NU ESTE MORAL sa ceri niste sume de bani pentru ideea de bolnav de "te miri ce boala" iar tu sanatos tun ...
Nu as vinde nici vise si nici castraveti :) si prin urmare nici vise deghizate in castraveti :). Iar chestia cu a cere bani pentru ca esti bolnav cand tu nu esti mi se pare imorala. Este oare si ilegala?

Alte discuții în legătură

Donatiile online catre ong-uri Traian Cosma Traian Cosma Buna ziua. As dori sa (imi) clarific chestiunea donatiilor online catre ONG-uri, mai exact in ce baza legala se fac acestea avand in vedere ca legea specifica ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)
Vanzarea produsului, impozite, taxe. antipot antipot Vreau sa ma informez in legatura cu unele chestii. Vreau sa creez un produs care sa il vand online si sa il trimit prin posta Un DVD, film, creat acasa ... (vezi toată discuția)