avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot angaja si lucra sub acoperire (incognito, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot angaja si lucra sub acoperire (incognito, anonimat)?

Sunt interesat daca exista vreo metoda/procedura prin care as putea lucra la o firma sub alt nume dar legal(exceptand serviciile secrete).
As dori sa ma angajez la o firma dar nu vreau ca numele real sa apara in acte totusi vreau sa imi asum toate responsabilitatile in cazul in care contravin legilor deci as dori sa ma pot angaja sub un nume fals fata de angajator si ceilalti angajati sau macar in actele publice.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 18 August 2015
Nu aveti cum sa lucrati asa cum doriti dvs.
exista atunci o metoda sa lucrez ca firma sub numele firmei mele la firma ce intentionez sa lucrez? desi probabil atunci voi avea nevoie de angajati sa semneze in locul meu pentru firma (sigh)
Ultima modificare: Marți, 18 August 2015
VladV0ss, utilizator
Daca aveti o societate comerciala atunci puteti incheia cu o alta societate comerciala un contract de prestari servicii intre cele doua societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este pedeapsa pentru fals in acte si uz de fals ? GYULYANO GYULYANO Va rog sa-mi raspundeti care este pedeapsa pentru fals si uz de fals la cele relatate de mine mai jos? Patronul meu m-a trecut in concediu fara plata in ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditii Garname Garname As dori sa stiu cine se poate ocupa de redactarea termenilor si conditiilor pentru o firma de servicii, in acord cu legislatia in vigoare, dar si cu interesele ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial/conventie - Elibet - Elibet Care este cea mai \"legala\" modalitate de a presta servicii pentru un tert in conditiile in care am cim la alta societate? E vorba de servicii ... (vezi toată discuția)