avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare subsol

Buna ziua as dori sa stiu daca locatarii unui bloc sunt obligati sa participe la izolarea/anveloparea la subsol a apartementelor aflate la parter, acestia conditionand reparatia acoperisului de aceasta izolare.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:19, 18 August 2015
Buna ziua,
Locatarii/proprietarii au obligatia sa suporte doar cheltuieli legate de reparatiile instalatiilor/partilor de folosinta comuna dintr-un imobil. Terasa blocului/acoperisul este de folosinta comuna.
Subsolul este parte comuna
Daca adunarea generala a proprietarilor a hotara anveloparea subsolului,hotararea este obligatorie pentru toti proprietarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte comuna la bloc Bossde_Boss Bossde_Boss SALUT!... Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje fara incalzire la comun si vecini mei vor sa faca izolatie la acoperis (ca le ploua in casa) si le-am ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis laura_gg laura_gg Cine suporta cheltuielile in cazul reparatie acoperisului? In blocul respectiv exista 4 apartamente (parter+etaj). Ce acte sunt necesare. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Izolare/anvlopare subsol (tavan). szabyku szabyku Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament aflat la parter. Sub apartament se afla boxe si garaje. In perioadele reci, mai tot timpul am probleme cu frigul ... (vezi toată discuția)