avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare drum satesc!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare drum satesc!

M-am trezit peste noapte cu un sant in dreptul drumului pe care eu intru pe proprietatea mea, care blocheaza accesul. Un vecin care considera (fara acte doveditoare) ca este drumul lui a facut acest sant in indeea ca isi face poarta. Am facut reclamatie si la primarie si la politie, si nu s-a rezolvat nimic, din cauza faptului ca vecinul meu este nepotul unui sus pus de prin nu stiu ce minister din Bucuresti...Am aproape 1 luna de cand nu pot sa intru in curte cu masina si primarul zice ca "se rezolva"... asteptam sa vina cutarescu din Bucuresti sa astupam santul... Nu stiu mai departe unde sa ma adresez avand in vedere ca pe plan local nu pot face nimic. Mentionez ca santul este foarte periculos, adica oricine trece cu masina poate scapa in el, nefiind nici macar semnalizat... Cui trebuie sa ma adresez mai departe, pot suna la 112 sa semnalez un pericol public, avand in vedere ca daca vii noaptea cu masina si vrei sa intorci, acel nu se vede?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in comuna mea s-au efectuat, acum cativa ani, lucrari ... Robespierre Robespierre Buna ziua! In comuna mea s-au efectuat, acum cativa ani, lucrari de asfaltare a drumurilor, sapare de santuri de scurgere a apelor si executarea de poduri de ... (vezi toată discuția)
Acces blocat pe strada privata claudia.c claudia.c Buna ziua, Acum un an ne-am construit o casa si toate cheltuielile privind utilitatile si drumul le-am suportat noi si ceilalti locatari, mai putin unul. Acum ... (vezi toată discuția)
Utilitati trase ilegal pe teren catalina_26 catalina_26 buna ziua, detin un teren parte dintr-un lot mai lung de 5 parcele. terenul meu este primul avand acces atat la sosea cat si la drumul de ... (vezi toată discuția)