avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In comuna mea s-au efectuat, acum cativa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In comuna mea s-au efectuat, acum cativa ani, lucrari ...

Buna ziua!
In comuna mea s-au efectuat, acum cativa ani, lucrari de asfaltare a drumurilor, sapare de santuri de scurgere a apelor si executarea de poduri de acces pentru fiecare gospodarie.
Acum cateva zile, vecinul a adus o remorca de pamant si a astupat santul de scurgere, in dreptul gardului sau (7-8 metri deschidere), in aval de locuinta mea, ca sa poata sa parcheze masina in fata gardului!
E legala actiunea asta?
Bineinteles ca blocheaza scurgerea apelor pluviale, i-am spus ca nu e bine ce face....
La ce autoritate sa ma adresez?
Multuesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:49, 24 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e bine ce a făcut vecinul. Mergeți la Primărie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Santuri pentru ape pluviale v23c06 v23c06 Am un teren la tara, intravilan, la marginea satului, zona de ses. Alaturi de terenul meu era un sant de scurgere a apelor pluviale si un drum catre o padure ... (vezi toată discuția)
Nereguli proiect finantat din fonduri europene octavian_maerean octavian_maerean Buna seara! Ma numesc Octavian Maerean. Am urmatoarea problema: In comuna la mine se asfalteaza cateva drumuri, lucrarile fiind finantate din fonduri ... (vezi toată discuția)