avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia cu lichidarea la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia cu lichidarea la zi

Buna ziua,
am si eu o intrebare ce pot sa fac in situatia in care am gasit alt loc de munca si patronul refuza sa-mi dea lichidarea insistand sa stau pe preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:33, 18 August 2015
Dati-va demisia.
Singura solutie, daca va convine, sa lipsiti nemotivat in perioada de preaviz, situatie in care absenţa nemotivată de la locul de muncă a salariatului aflat în perioada de preaviz atrage posibilitatea sancţionării disciplinare a acestuia de catre angajator, inclusiv prin desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu nevoie de o informație, mi-am dat demisia ... Alexandrarebecaaa Alexandrarebecaaa Buna ziua, Am si eu nevoie de o informație, Mi-am dat demisia de la locul de munca si sunt nevoită sa stau in preaviz 20 de zile, dacă refuz să nu stau ... (vezi toată discuția)
Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa ... Chiva53 Chiva53 Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa demisionez si nu vreau sa stau în preaviz poate angajatorul sa ma oblige intr un fel sau sa ... (vezi toată discuția)
Nu imi este acceptata demisia fara preaviz madalinastoian madalinastoian Buna seara, in momentul de fata lucrez la o companie, avand fuctia de consultant vanzari. Deoarece mi-am gasit un job in domeniul pe care am terminat studiile ... (vezi toată discuția)