avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere

examenul este sinteza ca si pana acum sau va fi grila? a mai pus cineva intrebarea asta. desi nu vad cum ar putea fi justificata incerc si eu!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:03, 13 Iulie 2009
din anunt reoese ca va fi exact ca an ul trecut, aceeasi tematica, aceleasi subiecte (grija MARE ca nu se respecta 100%...) aceeasi metodologie (sinteza)...
Discutiile despre admitere se poarta aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Regulamentul de postare interzice purtarea unor discutii paralele pe aceeasi tema. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere septembrie 2009 anjinsan anjinsan Am observat ca in luna septembrie se va organiza concurs de admitere in avocatura exclusiv pentru avocatii stagiari. Sa inteleg ca cei care au deja o vechime ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)
Examen barou zerognost zerognost Pentru urmatorul examen de intrare in avocatura care sunt cartile de sinteza recomandate a fi studiate pe langa legislatia din bibliografie? Multumesc! (vezi toată discuția)