avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Penalizare utilitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Penalizare utilitati

Locuiesc intr-o comuna aproape de oras si nu am platit o vreme apa, pentru ca am fost plecati. Este normal ca penalitatile sa depaseasca de zece ori suma de plata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:32, 19 August 2015
Valoarea penalitatilor lce se pot aplica la sumele cu titlu de restanta le gasiti in cuprnsul contractului incheiat cu furnizrul de apa local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitati intretinere elenabrotoiu elenabrotoiu buna ziua mama este plecata iar garsoniera care o are este data la scadere a primit un plic in care scrie ca va fi data in judecata pentru ca are de plata ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere dana_m76 dana_m76 Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot aplica penalitati la penalitati.Sunt la zi cu cheltuielile de intretinere,nu am mai avut restante de vreo 2 ani, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o companie de ... catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , va rog respectuos sa-mi spuneti daca o companie de furnizare a apei potabile sisteaza de totul apa rece la o asociatie de locatari care are debite ... (vezi toată discuția)