avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata penalitati intretinere

buna ziua mama este plecata iar garsoniera care o are este data la scadere a primit un plic in care scrie ca va fi data in judecata pentru ca are de plata aproape 10000 penalitati de intarziere acum doi ani avea 1500 cand a plecat intrebarea mea este . daca nu locuieste nimeni de ce cresc penalitatile atat timp cat sunt trecute 0 persoane? plata pentru intretinere a ramas la fel in schimb penalitatile nu ce pot face in acest caz ? va multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
elenabrotoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:59, 2 Iunie 2015
Chiar daca nu locuieste nimeni in apartament,proprietarului ii revine obligatia sa achite c/v parti comune
Daca lunar nu se achita cheltuielile de intretinere,respectiv partea comuna,debitul creste ,
concomitent si valoarea penalitatilor se majoreaza
Pentru ca vi s-a comunicat ca proprietarul va fi actionat in instanta cu scopul recuperarii sumelor cu titlu de restanta,desfasurati demersuri pentru achitare debit
Incercati sa negociati cu presedintele de asociatie negocierea incheierii unui angajament de plata debit acumulat
Daca cotele de intretinere nu sunt achitate inaintea termenului scadent, atunci se aplica penalizari pana la data achitarii efective, fara ca suma penalizarilor sa depaseasca cota lunara la care s-au aplicat.

Imi pare mare suma penalizarilor. Undeva dupa 500 de zile de la scadenta ar trebui ca acestea sa nu mai creasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul nu imi scade doar din debit, ci si din penalitati Daniel_Blondu Daniel_Blondu Situatia este in felul urmator. Eu am 3000 RON datorie curenta, cu 10000 PENALITATI. Lunar achit 500 RON, insa, suma este impartita, dupa placerea casierului ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere yume21 yume21 Buna ziua. Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de ... (vezi toată discuția)
Penalizarea penalizarilor??este posibil asa ceva? BabyBlue9012 BabyBlue9012 Buna seara, Va scriu in speranta ca cineva ma poate lamurii in legatura cu problema pe care o avem. Tatal meu a fost ramas in urma cu plata intretinerii,o ... (vezi toată discuția)