avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dupa partaj = tot violenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dupa partaj = tot violenta

Buna ziua, apelez la dvs cu speranta unui rasp.

Acum 2 luni d zile s-a incheiat divortul si partajul mamei mele, dupa o casatorie d 30 d ani. La partaj s-a decis 50 - 50 %. Momentan nu am gasit sa cumparator la ap. . Motivele divortului au fost agresiunea tatalui meu si abuzurile sexuale la adresa mamei mele. Problemelea astea nu s au terminat, deja pot spune k suntem abonati la politie, dar nu rez nimic, vine si pleaca.Amenzile curg, dar nimic. Mama mea este plina de vanatai p tot corpul. Ce pot face in situatia asta ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:00, 14 Iulie 2009
Am omis sa precizez injurile adresate mie si mamei mele, si faptul ca suntem "etichetate " ca sidiste si ca avem tuberculoza si tumori pe creier, imprastiind aceste cuv la toate pers cunoscute.
Depuneti plangere penala penteu loviri si alte violente( mama sa scoata si un certificat medico-legal), pentru insulta si calomnie , la parchet sau politie .Pana la rezolvarea problemei apartamentului puteti cere evacuarea tatalui din imobil pe cale de ordonanta presedintiala.
La medico legal am inteles ca sunt nijte tarife destul de maricele, si din cate am fost informata de un agent de pol, sunt anumite cai prin care ar putea sa nu plateasca? Ordonanta presidintiala in ce consta si cam cat timp ar dura ?
Multumesc !
"Tebuie sa nu uitam ca spritul de dreptate sa fie respectat si fata de cei umili"-Cicero

Avand in vedere cele relatate de dvs.,trebuie sa formulati plangeri la politie pentru lovire sie evntual,pentru alte infractiuni savarsite de tatal dvs.Ar fi bine daca ati angaja un avocat ca sa va acorde consultanta si reprezentare profesionista.
Multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Cit m-ar costa un divort,nu-mi permit sa platesc un avocat,dar totusi,cit? tamas gabriela tamas gabriela situatia e destul de disperata pt mine de 14 ani violenta domestica,verbala,certuri fara motiv,gelozii fara nici o baza reala ,violenta financiara,abuzuri ... (vezi toată discuția)
Tata vitreg andreea carmen andreea carmen buna seara ma numesc Carmen am 23 de ani, se de 8 ani de zile am un tata vitreg, in ultimul timp a inceput sa faca scandal sa o ameninte pe mama ca o omoara, ... (vezi toată discuția)
Violenta,divort,copil Costin85 Costin85 Buna ziua!Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu parerile dumneavoastra.Am o sora care isi duce cu umilinta zilele langa sotul sau !Acesta a urmat o cale ... (vezi toată discuția)