O femeie nebuna a facut o plangere impotriva mea de hartuire, nu stiu ce a scris in ea, chiar sunt curioasa. E o interlopa pe care eu am descoperit-o si acum se razbuna cu politia, politie care o acopera de ani de zile.
Am vorbit cu politistul de proximitate, un amarat de agent care e acum ORGAN DE CERCETARE PENALA... si el foarte satisfacut mi-a spus ca e o plangere impotriva mea de hartuire si ca eu sunt faptuitoarea... Hahha, imi vine sa si rad.
Am intrebat un amic avocat ce puteam eu sa fac pentru hartuire ca nu stiu sa fi facut ceva ilegal si mi-a spus ca sa ma duc sa cer copie dupa dosarul intreg ca e dreptul meu inainte de orice. Eu am sunat iar pe agent si i-am spus ce mi-a spus amicul avocat. Probabil ca s-au speriat atat el cat si protejata interlopa ca mai stiu si eu una alta si acum am primit citatie si pe ea scrie: martor!
Il sun iar si ii zic ca e o eroare, el a spus ca sunt faptuitoare, nu martora si el zice ca a discutat el cu procurorul (iti dai seama ce important e el...) si au cazut de acord ca nu mai exista institutia faptuitorului ci doar a martorului si atunci eu sunt martora.
Ce vreau sa va intreb: daca e adevarat ce zice. Mie martor mi se pare martor si cel care e suspectat e totusi altceva decat martor.
Daca mai exista vreun temei legal pentru asemenea plangeri nefondate? As vrea ca interlopa sa plateasca ca ma hartuieste cu plangeri aiurea, ea pe mine. Nu am facut absolut nimic!
Exista denuntul calomnios, acum e inducerea in eroare organe judiciare? Intreb pentru ca mi se pare cel putin ciudat ca eu sunt martora ...cred ca s-au gandit ei cum sa faca acum interlopa sa pice in picioare...
Daca se poate parerea dvs.
Multumesc.,
Urmarirea penala incepe ”in rem”, daca procurorul nu dispune ca urmarirea penala sa se efectueze in continuare si fata de dvs (când din datele şi probele existente în cauză rezultă indicii rezonabile că o anumită persoană a săvârşit fapta pentru care s-a început urmărirea penală), singura calitate in care va poate audia este aceea de martor, deci este legal ce face politistul.
Multumesc, domnule avocat. Deci, ca martor, eu nu trebuie sa probez nevinovatia mea...inteleg. Ma duc sa fiu martor cand de fapt ma acuza pe mine?
Ah, ceva foarte important: aceasta hartuiala cu plimbatul pentru plangeri nefondate, neintemeiate, nu se mai pedepseste mai nou de nici un cod? Mi se pare cam ciudat... Cineva vrea sa iti faca rau, sa iti dea de lucru si te cara in bataie de joc pe la politie... facand diverse plangeri aiurea. Si penale...Trebuie sa existe ceva ...
Of, mai am putin si mor aici.. asa o tara... toate sunt invers de cum ar trebui sa fie...
Multumesc frumos atat frumoasei doamne mediatoare cat si domnului avocat.
Pentru inducerea in eroare trebuie eu sa fac plangere sau "organele" se "autosesizeaza"?
As dori eu sa fac...Si asta se face la finalul cercetarii penale sau cand?