avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contor defect
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contor defect

am constatat ca nu imi functioneaza de cateva zile contorul, adica imi afiseaza acelasi index chiar daca am consumatori. Presupunand ca eu nu constat acest lucru, am vreo obligatie privitor la urmarirea contorului (e unul cu afisaj electronic)?

Ce se poate intampla daca nu raportez aceasta defectiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 23:18, 12 Iulie 2009
Dati telefon la societatea de electricitate sau mergeti chiar Dv. acolo si reclamati defectiunea. Va vor inlocui contorul defect. Nu patiti nimic daca sunteti corect.
daca vor constata ei ca este defect contorul va vor pune un consum la pausal. daca insa il anuntati dvs, puteti sa le spuneti ca ati fost plecat o perioada de la acel domiciliu si nu ati consumat energie electrica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare catre e-on segovia_48 segovia_48 In data de 25.07.2013 este schimbat contorul electric vechi,cu unul nou cu afisaj electronic.Inlocuirea se face,contorul integistreaza consumul confirmat de ... (vezi toată discuția)
Apometru defect EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Vă expun următorul caz și sper să îmi puteți răspunde. În luna aprilie mi s-a defectat apometrul de apă rece din bucătărie și am ... (vezi toată discuția)