avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acord de functionare primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acord de functionare primarie

Este sau nu obligatorie obtinerea unui acord de functionare din partea primariei pentru o activitate de comert cu ridicata desfasurata in imobilul meu si ce lege prevede o sanctiune in aest sens ? In conditiile in care Legea 650/2002 abroga o parte din prevederile OG 99/2000.
Va multumesc.
Daca sunteti inregistrat ca firma, si in cert. constatator se cere autorizatie de mediu sau alt autorizatie, la dosar pt obtinerea respectivei autorizatii va trebuii sa depuneti si certificat de urbanism, care se elibereaz de primarie. Numai in acest caz aveti de-a face cu dansii, iar ei va pot cere acordul vecinilor in scris, desi am auzit ca in unele judete acest acord este cerut chiar la infiintarea firmei la ORC
la noi (Tg. Mures) se elibereaza acord de functionare pentru orice activitate de comert, pe baza unei hotarari de consiliu local, desi articolele care prevad obligativitate acestui acord (OG 99 /2000) sunt abrogate din 2002 (legea nr. 650 /2002)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen Mihaelatm Mihaelatm Buna ziua , Doresc sa activez un cod caen existent deja in actul constitutiv. Care sunt procedurile si actele necesare ? Multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare srl emisa de primarie ginnyy ginnyy Buna ziua! in baza art. 6 (2) din OG 99/2000, este necesara obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie, pe plan local, dupa ce am obtinut ... (vezi toată discuția)