avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Termen maxim schimbare carte identitate la schimbarea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Termen maxim schimbare carte identitate la schimbarea domiciliului

BUNA
Va rog mult sa mi spuneti care e termenul maxim de schimbare a cartii de identitate in ROMANIA daca am schimbat unica locuinta cu alta noua, achizitionata in 12 august 2015,.Intreb acest lucru deoarece nu pot momentan, avand obligatia de a fi prezent in SPANIA o luna. La Primarie trebuie declarata in maxim 30 zile?Sper sa poata face acest lucru sora mea,fara prezenta mea,dar cu xerox CI domiciliu vechi.
Va rog sfatuiti ma sa stiu cum sa procedez,cu declararea la Primarie amanam pana in 10 sept, 2015, dar cu C I cum sa procedez?cARE E TERMENUL MAXIM SA PRESCHIMB CI?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:41, 19 August 2015
Stati linistit/a. Nu sunteti obligat/a sa va schimbati cartea de identitate dupa cumpararea unui imobil.
Multumesc
Primaria il ia declarat cu domiciliul vechi?Acolo vor locui alte persoane
La primarie declarati proprietatea pentru impozit, nu pentru evidenta celor care au domiciliul acolo.
MII DE MULTUMIRI
:)
Pentru putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pentru minor care locuieste in anglia Danadia Danadia Buna ziua, fiica mea implineste 18 ani in August si o sa mearga in tara in perioada aia. Trebuie schimbat buletinul si pasaportul dar noi locuim in Anglia. Cum ... (vezi toată discuția)
Preschimbare carte de identitate expirata Cristi.roma Cristi.roma Buna seara am si eu o intrebare eu sunt in Italia si in curand imi va expira buletinul si vreau sa vin in Romania sa-l preschimb, dar problema e ca mama e in ... (vezi toată discuția)