avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare CF

Buna ziua,
Care este procedura de modificare a unui CF din spatiu tehnic in spatiu de locuit?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: d_tudorica , utilizator 16:42, 29 August 2015
daca aveti obtinute actele de la primarie, autorizatie, certificat pentru schimbarea destinatiei atunci procedura de modificare a carti funciare se face prin documentatie cadastrala de actualizare date tehnice ( descriere si componenta constructie/unitate individuala)
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de destinatie - ce acte se schimba apoi? moisenicoleta89 moisenicoleta89 Buna ziua! Am depus la cadastru actele necesare pt schimbare de destinatie din bucatarie de vara in spatiu de locuit.. intrebarea mea este daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Radiere casa și anexa din cf. alin113 alin113 Buna seara, recent am cumpărat un teren pe care la OCPI figurează o casa, faptic pe teren nu mai exista doar o grămadă de pământ, casa a picat în urma ... (vezi toată discuția)