avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare in grade /trepte profesionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare in grade /trepte profesionale

Pentru demararea si sustinerea examenului de promovare in grade /trepte profesionale este suficienta legislatia in vigoare sau este necesar ca fiecare institutie sa aiba un regulament sau cel putin o procedura operationala aprobate de ordonatorul de credite ? ( art.42 HG 286/2011, ART 26 (1) Legea 284/2010)
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salarizare referent cultural mistrinescu lucica mistrinescu lucica Un absolvent cu studii universitare, de lunga durata angajat pe postul de referent cultural la primarie , ce drepturi salariale are?Cum poate promova? (vezi toată discuția)
Ocuparea unei functii cu studii superioare eul88 eul88 in 2009 am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune fiind incadrata in functia de contabil cu studii medii . As vrea sa cunosc in baza ... (vezi toată discuția)
Promovare în treaptă superioară la locul de muncă ovidiustoicoiu ovidiustoicoiu Aș vrea să vă întreb dacă sunt angajat pe un post inferior pregătirii mele ( muncitor ) și am diplomă de inginer , pot promova într-o treaptă ... (vezi toată discuția)