avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Raspuns petitie primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Raspuns petitie primarie

Buna ziua!

Am adresat o petitie initiala catre primarie, dar nu am primit raspuns in termen de 30 de zile, conform legii. Am revenit cu o a doua petitie in care invocam obligativitatea trimiterii unui raspuns in termen legal, dar, din pacate, acelasi rezultat ... niciun raspuns. As dori sa ma adresez instantei, respectiv Sectiei de Contencios Administrativ, dar am inteles ca ar trebui indeplinita o procedura prealabila pentru a imi putea fi luata in considerare plangerea. In ce consta aceasta procedura in acest caz?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: louisfigo , utilizator 14:02, 20 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen actiune contencios adi_09 adi_09 Termenul de 6 luni pentru promovarea actiunii in contencios-administrativ cand va incepe sa curga, daca am primit raspunsul de la autoritatea publica, insa ... (vezi toată discuția)
Petitie primarie ndan57 ndan57 Buna ziua, am depus o petitie la primaria de sector si nu am primit nici un raspuns. Cum ii pot actiona in judecata, in contencios administrative sau ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie impotriva dispozitiei primarului rataxen rataxen Buna seara Imi puteti spune care este termenul de contestatie la instanta de contencios impotriva dispozitiei primarului de retinere a unor sume incasate ... (vezi toată discuția)