avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract prestari servicii PFA catre SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract prestari servicii PFA catre SRL

Unde pot sa gasesc un draft de contract de prestari servicii ale unui PFA catre un SRL care sa protejeze PFA-ul de riscul de reincadrare a activitatii din independenta in dependenta cf. noilor reguli?

Alte discuții în legătură

Pfa-acivitate dependenta rcujba rcujba In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta. Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)
Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca si contract prestari servicii aceeasi persoana brigite brigite Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un angajat la o firma SRL poate avea atat contract individual de munca cat si contract de SRL. Obiectul de ... (vezi toată discuția)