avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lichidare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lichidare

in procedura reorganizării s-a spus că debitorul se află intr-o vădită insolventă si s-a trecut la procedura lichidării!!

Recunosc ca nu prea am citit L 64/95 dar vă rog să mă ajutati!

Cererea de inscriere pe tabloul creditorilor unde se depune?
se mai depun si acte doveditoare ale debitului neplatit?
cine depune cererea?
O pot depune in instantă la primul termen?
Ti-am trimis mesaj privat
rectific: Tribunal
Nu stiu din ce cauza nu pot transmite mesaje private. Ti-am scris e-mail dupa ce am discutat pe chat. Retransmit, iar daca nu l-ai primit (iarasi) te rog sa ma anunti! Eu iti vad mesajele private dar nu pot transmite, mi se blocheaza tot...
Declaratia de creanta se depune la Tribunal in dublu ex. (1 ex. se comunica lichidatorului), se timbreaza, va cuprinde denumirea si sediul creditorului, suma datorata, temeiul creantei la care se vor anexa toate documentele justificative ale creantei (indiferent cum este aceasta scadenta, nescadenta, sub conditie). Cererea se face in numele creditorului respectiv si se depune la arhiva de faliment sau sindic nu la termenul de instanta. Exista un termen limita de depunere asa ca nu asteptati. pana la termen. Vezi sectiunea Primele masuri art.79 -80 din Lg.64/1995 modif.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog .. am nevoie de ajutor in legatura cu situatia rafo O26 O26 Am de recuperat de la RAFO o suma de bani ... telefonic mi s-a transmis ca nu ne putem realiza fata de ei deoarece termenul de inscriere in masa credala a ... (vezi toată discuția)
Cerere de admitere a creantelor MA POATE AJUTA CINEVA CU UN MODEL DE ASTFEL DE CERERE IN BAZA LEGII 64/ 1995?

VA MULTUMESC

Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)