Buna seara! de la inceputul lunii august am aflat ca autoritatea centrala britanica prin intermediul autoritatii de executare locala din Londra mi a recunoscut hotararea judecatoreasca din Romania si mi a dat castig de cauza in urma urmaririi unui debitor roman care locuieste de multi ani in Anglia si care imi datoreaza o suma de bani si dupa cercetarile facute impreuna cu ministerul justitiei din Romania mi s a transmis prin mail de catre Ministerul Justitiei din Romania ca paratul este obligat sa-mi restituie aceasta suma. Cum trebuie sa procedez eu in acest caz? trebuie sa apelez la un executor judecatoresc sa i puna sechestru pe apartamentul din Romania inainte de a-l trece pe numele altcuiva sau de a-l vinde el?Daca nu am originalul acestei hotarari deoarece am fost instiintata prin mail executorul imi poate lua in calcul aceasta hotarare? Va multumesc!
Executare silita
liviuucv
Buna ziua. In urma cu doi ani am obtinut in instanta dreptul de a o executa silit pe fosta sotie, Numai ca lucreaza in alta tara, nu are venituri in RO si nici ... (vezi toată discuția)