avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Posibilitate executare imobil debitor in Anglia
Discuție deschisă în Executare silită

Posibilitate executare imobil debitor in Anglia

Buna seara! de la inceputul lunii august am aflat ca autoritatea centrala britanica prin intermediul autoritatii de executare locala din Londra mi a recunoscut hotararea judecatoreasca din Romania si mi a dat castig de cauza in urma urmaririi unui debitor roman care locuieste de multi ani in Anglia si care imi datoreaza o suma de bani si dupa cercetarile facute impreuna cu ministerul justitiei din Romania mi s a transmis prin mail de catre Ministerul Justitiei din Romania ca paratul este obligat sa-mi restituie aceasta suma. Cum trebuie sa procedez eu in acest caz? trebuie sa apelez la un executor judecatoresc sa i puna sechestru pe apartamentul din Romania inainte de a-l trece pe numele altcuiva sau de a-l vinde el?Daca nu am originalul acestei hotarari deoarece am fost instiintata prin mail executorul imi poate lua in calcul aceasta hotarare? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 August 2015
otilia321, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita liviuucv liviuucv Buna ziua. In urma cu doi ani am obtinut in instanta dreptul de a o executa silit pe fosta sotie, Numai ca lucreaza in alta tara, nu are venituri in RO si nici ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, azi am avut proces pt majorare pensie intretinere pt fiica mea, tatal fiicei mele nu s-a prezentat,el locuind la Londra si lucreaza acolo.Prolema ... (vezi toată discuția)
Cum se pune în executare o hotărâre privind modificarea pensiei de întreținere a minorului când tatăl locuiește într-o țară ue? annahm11 annahm11 Situatia este urmatoarea: In urma hotararii definitive si irevocabile s-a decis majorarea pensiei de intretinere minor. Tatal locuieste intr-o tara UE iar mama ... (vezi toată discuția)