avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recalculare indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recalculare indemnizatie

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: eu am optat pentru concediu crestere copil 2 ani dar am fost chemata la serviciu cand a facut bebe un an asa ca de pe 3 august m-am intors, am depus dosarul pentru stimulentul de insertie iar azi am aflat intamplator ca atunci cand mi s-a dat adeverinta de venit anul trecut nu mi-au trecut si bonurile de masa...cei de la job imi zic sa ma duc acum sa imi recalculeze ...s-a mai confruntat cineva cu asta, mai are vreun rost? mentionez ca indemnizatia nu depasea 1200 , cu bonurile ar fi ajuns la 1200
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:51, 21 August 2015
Cel mai bine ar fi sa intrebati la AJPIS, daca se mai poate face ceva acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestera copilului raluca191 raluca191 Am si eu cateva intrebari : 1. cum se socoteste CCC ? Veniturile impozabile incluzand bonurile de masa pe ultimile 12 luni adunate, adica la salariul net adun ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent antoniax antoniax BUNA ZIUA, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: m-am intors din ccc la data de 13 aprilie 2014 cand bebe a implinit 11 luni(1 an la 13 ... (vezi toată discuția)