avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor din concubinaj

buna ziua am urmatoarea sitotie am divortat de sotul meu cand aveam 3 copiii am obtinut custodia lor intre timp mam inpacat cu sotul fara sa ne casatorim mai avem un copil intre timp si asi vrea sa obtin si custodia acestuia am depus la tribunalul bucuresti sector 6 dosar pentru incredintare copilului.nepermitandu-mi un avocat cererea mea a ramas undeva suspendata va rog sa-mi sp cum sa procedez pentru obtinerea celui dea-l patrulea copil nepermitandu-mi servicile unui avocat care sa depuna toate actele in locul meu va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: euro2000 , utilizator 21:01, 23 August 2015
verificati dosarul si vedeti motivul suspendarii, apoi completati dosarul daca e nevoie si cereri repunerea pe rol....
exista si cerere de ajutor judiciar
cererea de ajutor judiciar o fac la tribunalul sectorului 6?va multumesc mult
Buna ziua,

regula este exercitarea autoritatii parintesti impreuna de catre cei doi parinti astfel incat veti putea obtine inlaturarea sotuluui numai pentru motive temeinice. Daca v-ati impacat,locuiti impreuna iar sotul are un comportament de parinte normal...putin probabil ca o instanta o sa va incuviinteze o asemenea cerere.
cererea pt exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea locuintei copilului si eventual pensie se timbreaza cu cate 20 de lei fiecare capat de cerere.
cum veti exercita impreuna autoritatea parinteasca e cam lipsita de sens cererea.
Ce motive pt exercitarea in mod exclusiv a autoritatii parintesti aveti ?

Care este motivul suspendarii ?

Alte discuții în legătură

Custodia copilului + divort Rox. Rox. Bună ziua! Urmează să divorțez de soțul meu. In cazul in care fiecare dintre noi vrea sa aibă custodia copilului, dar nu comuna, actele de divorț se ... (vezi toată discuția)
Am divortat in timp ce eram gravida alinuzza13 alinuzza13 Am ramas gravida in ianuarie 2013, casatorita fiind din februarie 2009. Am divortat in aprilie 2013 dupa ce fostul sot m-a parasit in luna martie. Am nascut ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)