avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor din concubinaj

buna ziua am urmatoarea sitotie am divortat de sotul meu cand aveam 3 copiii am obtinut custodia lor intre timp mam inpacat cu sotul fara sa ne casatorim mai avem un copil intre timp si asi vrea sa obtin si custodia acestuia am depus la tribunalul bucuresti sector 6 dosar pentru incredintare copilului.nepermitandu-mi un avocat cererea mea a ramas undeva suspendata va rog sa-mi sp cum sa procedez pentru obtinerea celui dea-l patrulea copil nepermitandu-mi servicile unui avocat care sa depuna toate actele in locul meu va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: euro2000 , utilizator 21:01, 23 August 2015
Sa nu uitati sa cereti pe langa exercitarea aut.parintesti si fixarea domiciliului copilului la dvs. si deasemenea pensia elimentara. Puteti sa va uitati pe portalul judecatoriei sa vedeti ce scrie la dosarul dvs. ce anume conditii nu le-ati indeplinit.
Acest act adica custodia copilului nascut dupa divort I-mi este necesara la dosarul depus la primaria sectorului 6 in vederea obtinerii unei locuinte sociale. Am incercat sa explic ca acest copil este nascut dupa divort cu acelasi tata ca si al celorlalti 3 copii insa dansii nu-mi primesc certificatul copilului la dosar deoarece nu am custodia lui. Am incercat sa explic ca nu am cum sa-mi dau im judecata fostul sot deoarece acum suntem in relatii bune insa necasatoriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului + divort Rox. Rox. Bună ziua! Urmează să divorțez de soțul meu. In cazul in care fiecare dintre noi vrea sa aibă custodia copilului, dar nu comuna, actele de divorț se ... (vezi toată discuția)
Am divortat in timp ce eram gravida alinuzza13 alinuzza13 Am ramas gravida in ianuarie 2013, casatorita fiind din februarie 2009. Am divortat in aprilie 2013 dupa ce fostul sot m-a parasit in luna martie. Am nascut ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)