Buna!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de restituire cerere de chemare in judecata!
Pe scrurt, am depus o cerere de chemare in judecata privind o actiune de evacuare si dupa cum era logic si normal ar fi trebuit sa primesc raspunsul sau intampinarea partii adverse, respectiv a paratei in privinta cererii depuse de mine, insa am primit o Comunicare Adresa prin care judecatoria ma anunta ca in termen de...... tr sa depun intampinare la raspunsul, sau intampinarea paratei, desi nu am primit-o (decat doar ceea ce am depus eu in instanta, respectiv cererea de chemare in judecata cu toate anexele ei).
Din acest considerent eu consider ca ar trebui sa fac o cerere de restituire a cerererii mele de chemare in judecata si sa solicit sa mi se trimita intampinarea reclamantei, insa nu prea stiu cam cum ar trebui sa o formulez astfel incat sa nu-mi ridic in cap judecatoria!!!!!!
Va multumesc anticipat!
Ceea ce solicitati nu este posibil,prin cerea de chemare in judecata formulata de dvs instanta a fost investita,ex respectiv ramane la dosarul cauzei,restul ex fiind comunicate celorlalte parti din proces.Mergeti la arhiva solicitati informatii,eventual sa va fie comunicata intampinarea daca aceasta a fost formulata.
Probabil nu m-am facut inteleasa.
Eu am vrut sa subliniez ca am primit de la judecatorie inapoi aceeasi cerere de chemare in judecata pe care am introdus-o eu cu toate anexele ei, in loc sa fi primit intampinarea partii adverse. Ca atare tr sa o restitui cerand ca in cazul in care a fost trimisa reclamantei iar aceasta a depus intampinare sa mi se trimita aceasta, desi cred ca s-a facut o greseala si in loc sa o trimita reclamantei au trimis-o inapoi la mine solicitand sa raspund printr-o intampinare eu.
As raspunde cu mare drag doar ca nu am la ce, asta e ideea!!!!!!
Nu exista o formulare anume ptr.situatia dvs, trebuie sa restituiti cererea dvs.de chemare in judecata aratand ca, in mod eronat v-a fost transmisa si, sa solicitati comunicarea intampinarii.Dvs. sunteti reclamanta , partea adversa este parata.