avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model de restituire cere de chemare in judecata!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model de restituire cere de chemare in judecata!

Buna!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de restituire cerere de chemare in judecata!
Pe scrurt, am depus o cerere de chemare in judecata privind o actiune de evacuare si dupa cum era logic si normal ar fi trebuit sa primesc raspunsul sau intampinarea partii adverse, respectiv a paratei in privinta cererii depuse de mine, insa am primit o Comunicare Adresa prin care judecatoria ma anunta ca in termen de...... tr sa depun intampinare la raspunsul, sau intampinarea paratei, desi nu am primit-o (decat doar ceea ce am depus eu in instanta, respectiv cererea de chemare in judecata cu toate anexele ei).
Din acest considerent eu consider ca ar trebui sa fac o cerere de restituire a cerererii mele de chemare in judecata si sa solicit sa mi se trimita intampinarea reclamantei, insa nu prea stiu cam cum ar trebui sa o formulez astfel incat sa nu-mi ridic in cap judecatoria!!!!!!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: celentana26 , utilizator 21:33, 23 August 2015
Ceea ce solicitati nu este posibil,prin cerea de chemare in judecata formulata de dvs instanta a fost investita,ex respectiv ramane la dosarul cauzei,restul ex fiind comunicate celorlalte parti din proces.Mergeti la arhiva solicitati informatii,eventual sa va fie comunicata intampinarea daca aceasta a fost formulata.
Probabil nu m-am facut inteleasa.
Eu am vrut sa subliniez ca am primit de la judecatorie inapoi aceeasi cerere de chemare in judecata pe care am introdus-o eu cu toate anexele ei, in loc sa fi primit intampinarea partii adverse. Ca atare tr sa o restitui cerand ca in cazul in care a fost trimisa reclamantei iar aceasta a depus intampinare sa mi se trimita aceasta, desi cred ca s-a facut o greseala si in loc sa o trimita reclamantei au trimis-o inapoi la mine solicitand sa raspund printr-o intampinare eu.
As raspunde cu mare drag doar ca nu am la ce, asta e ideea!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2015
celentana26, utilizator
Nu exista o formulare anume ptr.situatia dvs, trebuie sa restituiti cererea dvs.de chemare in judecata aratand ca, in mod eronat v-a fost transmisa si, sa solicitati comunicarea intampinarii.Dvs. sunteti reclamanta , partea adversa este parata.
Ok, va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Vreau sa va intreb... [b]Poate paratul sa ceara intr-o intampinare (dosar in fond, actiune de stabilire a paternitatii) admiterea actiunii ... (vezi toată discuția)