avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Chitanta timbru de mediu pierduta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Chitanta timbru de mediu pierduta

Buna ziua.

Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru de mediu.

Problema este ca nu o gasesc nicaeri. Am fost la primarie, poate a cazut acolo, la biroul de acte auto, peste tot. La ANAF mi-au spus ca nu au cum sa-mi dea alta.

Ce as putea face in acest caz? Eu am acum o copie la acea chitanta. O adeverinta de la ANAF sau ar primi oare la inmatriculari o copie legalizata? Chiar nu stiu ce sa mai fac. Nici nu vreau sa mai platesc inca o data o suma enorma de bani
Cel mai recent răspuns: Niunin Tiberiu , Consilier juridic 15:55, 6 Septembrie 2017
Buna,
Eu am achizitionat o masina in 2015 care avea deja taxa platita si nerecuperata de catre vanzator. Singura dovada e o copie de la ANAF In care scrie ca taxa nu este recuperata.
Eu pot solicita chitanta chear daca nu am platit-o Eu?
Multumesc, o zi placuta!
Copia chitanţei se află la sediul ANAF unde a fost plătită de fostul proprietar. Titularul chitanţei este fostul proprietar, deci nimeni nu este obligat să vă elibereze înscrisul solicitat. Însă nimeni nu vă opreşte să încercaţi. Veţi fi întrebat în ce calitate solicitaţi această copie şi unde vă este necesară. Dacă daţi un răspuns care să nu convingă o să vă refuze solicitarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anaf (taxa platita si ne recuperata) jubleanualexandru jubleanualexandru Buna ziua, Sunt posesorul unui autoturism VW si doresc sa il vand. Prima inmatriculare a masinii a fost facuta in 19.05.2007 de catre ABN Amro, care s-a ... (vezi toată discuția)
recuperare taxa de poluare la auto vandut !? adonis33 adonis33 Se mai poate recupera taxa de poluare la un autoturism pe care l-am vandut ? Am toate documentele masini in copie xerox .Singurul document care imi lipseste ... (vezi toată discuția)