avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Colaborare salon infrumusetare in timpul concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Colaborare salon infrumusetare in timpul concediului de crestere copil

Buna ziua!
As dori sa lucrez in weekend-uri la un salon de infrumusetare (veniturile mele in cadrul salonului ar fi calculate procentual in functie de incasarile pe care le voi avea), ce trebuie sa fac pentru a lucra legal si a nu pierde indemnizatia de crestere? Mentionez ca sunt angajata cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata la o institutie de stat, insa sunt in concediu de crestere copil 2 ani. Am inteles ca daca nu realizez venituri mai mari de 3000 lei/an pot beneficia de indemnizatia de crestere fara probleme. Ce tip de contract ar trebui sa inchei pentru a fi totul legal si a nu-mi afecta locul de munca principal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 21 August 2015
.... Am inteles ca daca nu realizez venituri mai mari de 3000 lei/an pot beneficia de indemnizatia de crestere fara probleme. Ce tip de contract ar trebui sa inchei pentru a fi totul legal si a nu-mi afecta locul de munca principal?

Intr-adevar, daca veniturile realizate in perioada CCC nu depasesc suma de 3000 lei/an calendaristic atunci plata indemiziatiei pentru CCC nu se suspenda.

Puteti incheia un c.i.m. cu timp partial care sa prevada un salariul de cel mult 250 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri in concediu crestere copil valentinaandreica valentinaandreica Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani si vreau sa ma angajez cu contract individual de munca.Conform legislatiei actuale in ... (vezi toată discuția)
Durata minima de lucru pe saptamana/luna in cim Petrescu Corina Petrescu Corina Buna ziua, Sunt contabil cu contract perioada nedeterminata aflat in crestere copil pana la 2 ani. Am un PFA - profesor dans, pe care nu l-am inchis deoarece ... (vezi toată discuția)
Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil? Aura24 Aura24 Buna seara . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu a intrat in concediu de crestere copil 2 ani, deoarece eu nu aveam dreptul. El lucreaza la ... (vezi toată discuția)