avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O pot imatricula fara certificat fiscal ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O pot imatricula fara certificat fiscal ?

Am cumparat o masina din Oradea si am fost la politie pt a ma informa ce acete imi trebuie , si acolo mia spus ca nu mai trebuie fiscal pt masinile din acelasi judet ca, a intrat ceva lege din august. Masina este cu primul rand de nr scos de cel care mia vanduto . O sa o pot imatricula fara certificat fiscal ?

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
Lipsa fiscal inmatriculare auto aurel1970 aurel1970 buna ziua .. am cumparat o masina cu nr rosii din jud Bacau eu fiind din mures cel din Bacau mia dat toate actele ale masini am facut rar am declarato la ... (vezi toată discuția)
Legal, pot solicita emiterea unor numere rosii noi? marixmx marixmx am cumparat o masina de la o pers. din oradea ,masina fiind adusa din belgia pe o firma din romania,firma a vandut-o unei pers fizice,iar pers respectiva ... (vezi toată discuția)