avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestare act de adjudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestare act de adjudecare

Buna ziua!
Doresc sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez și cui trebuie să ma adresez pentru a contesta modul de organizare al unei licitatii prin care a fost aprobat un act de adjudecare al unui imobil, incheiat in anul 2002. La momentul respectiv, beneficiarul era vice-primar și membru al Comisiei Locale de Fond Funciar.
Va multumesc!
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulamentul de postare.
In masura in care mai aveti intrebari/ nelamuriri suplimentare legate de acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia aici folosind optiunea " raspunde".
Aveti mai jos raspunsurile primite in topicul dublat.
Multumesc pentru intelegere.
mili_ a scris:

va vad insistent in/ pe subiect?
ce drept ati avea de preemtiune? spuneti ca autorul dvs era debitor!

DeeaU a scris:

M- am gandit ca ar fi fost normal sa fiu notificat cu privire la respectiva licitatie!
Calitatea cumparatorului nu poate repezenta si un conflict de interese?
Carei institutii trebuie sa ma adresez in vederea obtinerii unui raspuns oficial?

mili_ a scris:

[ link extern ]
si pe vechiul cod sa inteleg ca vreti sa contestati cum ca nu ati fost anuntat


Actiunea o puteti depune la instanta de contencios administrativ din cadrul Tribunalului in a carui raza teritoriala isi are locul acel imobil. Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea actului de adjudecare pentru neplata integrala a pretului DanyD DanyD In situatia in care adjudecatarul nu plateste si ultima rata a pretului pentru imobilul adjudecat cf Actului de adjudecare si a PV de licitatie, cum poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am adjudecat un imobil la o licitație publica, respectivul ... Catalin2o14 Catalin2o14 Buna ziua, am adjudecat un imobil la o licitație publica, respectivul a depus contestație la executare, eu am intabularea ieșită cu data de 06.01.2022 ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conflict de interese pentru administratorul public, functie contractuala lex69 lex69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti pana la ce grad de rudenie, sau afinitate sunt stabilite incompatibilitatea si conflictul de interese pentru functia in regim ... (vezi toată discuția)