avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am adjudecat un imobil la o licitație ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am adjudecat un imobil la o licitație publica, respectivul ...

Buna ziua, am adjudecat un imobil la o licitație publica, respectivul a depus contestație la executare, eu am intabularea ieșită cu data de 06.01.2022 fără sa fie vreo problema … pot vinde acest imobil ? Ce risc dacă l vând ?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:24, 21 Ianuarie 2022
Dvs ce sunteti, creditor sau un simplu adjudecatar?
Un simplu adjudecatar.
La ce detalii ar teb sa fiu atent?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Manuela Rășină, administrator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dvs sunteti adjudecatar de buna credinta si nu ati contribuit la vreo frauda legat de chestiune, atunci nu aveti de ce sa va faceti probleme. Insa, exista situatii cand este bine sa treaca 3 ani de la intabularea dreptului dvs de proprietate pentru ca vanzarea sa fie foarte sigura. Problema cere se pune este alta - Cine va cumpara azi stiind ca ieri imobilul a fost adjudecat.
@trandafir In urma cu ceva ani la mine-n targ s-a vandut un imobil adjudecat la licitatie de trei ori intr-o saptamana. Nu trecuse nicio luna de la licitatie. Toti cumparatorii au fost de buna credinta, mai putin parchetarii, care nu i-au crezut si au dat de o afacere cu executari silite pt. o mie, doua de lei. Vorbesc de imobile, mai precis apartamente. P.S. Au fost articole in presa locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament executat silit Cristian.gdc Cristian.gdc Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament de la o doamna care la randul ei l.a cumparat la o licitatie acum 7 luni. Pot aparea probleme dupa aceasta achizitie? ... (vezi toată discuția)
Executare silita, evacuare fosti proprietari 23Nico 23Nico Buna ziua! Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt ... (vezi toată discuția)