avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare concurs

Am participat zilele trecute la un concurs pentru ocuparea unui post. Am facut o sesizare intrucat nu s-a respectat procedura de organizare si desfasurare a acestui concurs. Pe site nu s-a mai afisat nimic in schimb la sediul institutei da. Am intrebat la resurse umane ce se intampla cu sesizarea mea si mi s-a spus ca o sa primesc raspuns in 30 zile. Ce trebui sa procedez in continuare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 21 August 2015
Comunicarea rezultatelor la contestatiile depuse se face prin afisare la sediul autoritatii sau institutiei organizatoare a concursului, imediat dupa solutionarea contestatiilor.

Candidatul nemultumit de modul de solutionare a contestatiei se poate adresa instantei de contencios administrativ, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie (functionar public) coso coso contestatiile cu privire la concursul de ocupare al postului de functionar public se depun la Contenciosul administrativ? sau instanta civila sau de drept ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Concurs bibliotecar mradrian mradrian Buna ziua, Saptamana trecuta am dat un concurs pentru ocuparea unui post de bibliotecar. Comisia era alcatuita din 3 membrii:bibliotecarul metodist, si 2 ... (vezi toată discuția)