avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Aplicare ordin 170/2015
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Aplicare ordin 170/2015

Buna Ziua

Am o intrebare cu legatura ordinul nr.170/2015. Legea zice ca la completarea registrul jurnal de incasari is plati se totalizeza lunar. Eu pana acum am lasat un rand si am scris (in mijloc) total luna Martie ........ total luna Aprilie........ , total luna Mai....si asa mai departe. Corect asa? sau trebuie completez cumulat? si ce sa fac la sfarsitul anului , fac si un total general (anual)?

Ultima modificare: Vineri, 21 August 2015
imike, utilizator
Cel mai recent răspuns: imike , utilizator 07:04, 5 Ianuarie 2016
Total lunar cumulat.
Cred ca n-am facut corect pana acum, deci de exemplu total luna iunie = luna ianuarie+februarie+martie+arprilie+mai+iunie.
Corect asa? Cum se corectez lunile precedente care nu am facut corect (totalul)?
Ultima modificare: Luni, 24 August 2015
imike, utilizator
Lasati asa ce ati facut pana acum si mergeti in continuare.
Bine multumesc, merg mai departe ,dar cu total lunar cumulat?
acum vad de acest ordin, nu am auzit de el :(
eu pana in 2014 am facut dor total pe an, este problema? sau doar de anul acesta ar trebuii sa fac pe luna?
multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebari contabilitate in partida simpla radubb radubb Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de contabilitatea in partida simpla si modificarile care se aplica din martie 2015. 1. Transferurile (prin ... (vezi toată discuția)
Completarea rjip imike imike Buna Ziua Am vazut cateva modificari cu legatura de RJIP (OMFP 170/2015) la partea de completare, cum ar fi totalizarea lunara sume in loc de anual? Cum sa ... (vezi toată discuția)
Aplicare 170/2015 ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Avand in vedere noul ordin 170/2015, sumele inregistrate in registru de incasari si plati de totalizeaza lunar. Asta inseamna ca pentru fiecare ... (vezi toată discuția)